Argento Group

EnergyElemente pentru îmbinarea lemnului

Elemente pentru îmbinarea lemnului

Indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului pentru construcții fie interioare, fie exterioare, noi punem la dispoziție o gamă variată de produse de înaltă calitate. Concepute pentru construcții din lemn cu solicitări ale rezistenței atât mici, cât și mari din punct de vedere al forțelor preluate, elementele de îmbinare realizate din oțel de cea mai bună calitate și zincate electrolitic, ajută la economisirea materialului lemnos cu până la 35%.

Prin procesele de producție eficiente cu un grad înalt de precizie, produsele noastre nu doar că reduc considerabil nevoia de materie primă în construcții, ci și cresc fezabilitatea proiectelor cu un design alambicat.

      Conectori metalici pentru asamblarea lemnului

Disponibil sub forma de vincluri de îmbinare, plăci și ancore de tip pană căprior, toate de diferite dimensiuni și rezistență crescută, acești conectori reprezintă  varianta ideală pentru construcțiile din lemn, începând de la mese, la foișoare și până la case.

         Produse de feronerie

Ținem cont și de elementele mai mici ce reprezintă finisajele proiectelor ce utilizează lemn, și anume produsele de feronerie.

Balamalele pot fi utilizate pentru montarea ferestrelor tradiționale sau a obloanelor, și bineînțeles la asamblarea diferitelor obiecte de mobilier.

Elementele de închidere al ușilor sau porților din lemn sunt zăvoarele fie cu cilindru, fie plate, cu lacăt sau anti-furt.

Nu în ultimul rând, mânerele fixe sau mobile pot fi utilizate ca accesorii funcționale pentru lăzi, cufere și stupi.

      Papuci de reazem

Papucii de reazem joacă un rol important în fixarea stâlpilor din lemn în diferite structuri (beton, sol) și pot fi folosiți pentru a construi pavilioane, garaje, copertine, pergole, terase, porți și garduri, balustrade, foișoare și altele.

     Cămășuieli aplicate și încastrate

Cămășuielile reprezintă elemente de susținere pentru stâlpii din lemn și pot fi utilizate în proiecte cu solicitări ale rezistenței mici spre medii din punct de vedere al forțelor preluate: garduri, împrejmuiri, terase, pergole. Ele oferă posibilitatea fixării în diverse structuri precum: beton, sol și lemn.

         Console punte

Consolele punte sunt utilizate pe post de susținere pentru rafturile pieselor de mobilier sau pentru un design mai diferit pot fi folosite pentru susținerea rafturilor de sine stătătoare.

Prin procesele de producție eficiente cu un grad înalt de precizie, produsele noastre nu doar că reduc considerabil nevoia de materie primă în construcții, ci și cresc fezabilitatea proiectelor cu un design alambicat.

Post a comment

m Perfecting Metal

Cu peste 20 de ani de activitate, ARGENTO excelează în fabricarea de produse metalice și părți componente ale structurilor metalice.