Argento Group

EnergySisteme de fixare pentru panouri solare si structuri metalice

Sisteme de fixare pentru panouri solare si structuri metalice

Panourile solare fotovoltaice sunt instrumentele prin care oamenii reușesc să valorifice cea mai importantă și prețioasă sursă de energie, razele solare.

Prin instalarea panourilor fotovoltaice, o persoană își poate genera propria energie electrică regenerabilă. Un panou solar este format din celule de siliciu care colectează energia razelor solare și o transformă în curent alternativ. 

Gama noastră de produse oferă soluții pentru multe tipuri de instalații pe acoperiș, prin diversitatea sistemelor și elementelor de fixare.

De la case cu un singur etaj, la construcții și proiecte industriale, de la acoperișuri plate la acoperișuri înclinate și nu în ultimul rând, de la fixarea în lemn sau ciment, și până la fixarea de sol, noi furnizăm atât produsele necesare de cea mai înaltă calitate, dar și consultanță în alegerea elementelor și sistemelor ideale pentru nevoile fiecărui proiect în parte.

Energia solară este printre cele mai bune soluții în momentul de față pentru un viitor mai curat deoarece cu ajutorul panourilor fotovoltaice putem genera și consuma propria energie. Astfel pe lângă beneficiile aduse mediului înconjurător, beneficiul personal este independență energetică.

m Perfecting Metal

Cu peste 20 de ani de activitate, ARGENTO excelează în fabricarea de produse metalice și părți componente ale structurilor metalice.